Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Undgå kalkgener med bæredygtig vandbehandling til Andels- og Ejerforeninger

Med en kemifri vandbehandlingsløsning fra LAGUR® installereret på ejendommens hovedvandrør kan alle medlemmer af boligforeningen nyde godt af sundt drikkevand, der samtidig minimerer besværet med kalk, når der skal gøres rent.

For beboernes og miljøets skyld

LAGUR® er den oplagte vandbehandlingsløsning til boligforeninger, der tænker på miljøet og ikke vil lade ønsket om komfort gå ud over planetens ve og vel.

LAGUR® er udviklet for at komme konventionel kemisk blødgøring, fx med tilførsel af salt, til livs. Derfor ændrer vores vandbehandlingsanlæg ikke på vandets kemi, vandets smag og vandets indhold af kalk og mineraler – for både for beboernes og miljøets skyld.

LAGUR® gør det billigere og nemmere at udføre rengøring med svanemærkede produkter uden kemi. Almindelige kemiske rengøringsmidler ætser gradvist fugerne, så de med tiden skal renoveres eller udskiftes.

LAGUR® fjerner ikke kalken, men ændrer blot dens form, fordi kalk er vigtig for vores vandkvalitet og helbred. Kalk er sundt i sig selv, og sammen med kalken følger mange sunde mineraler, vi også har brug for. Ikke mindst nyder vores knogler og tænder hver dag godt af, at vi via vandet får et naturligt tilskud af kalk og mineraler

Billigt og vedligeholdelsesfrit

For boligforeninger, der køber et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR®, er tilbagebetalingstiden typisk under et år – og meget sjældent over to år. Boligforeninger kan også vælge af leje et anlæg fra LAGUR®. De opnår typisk en besparelse på mellem 25 og 50 procent med det samme. 

Lejen er månedsbaseret og kan altid opsiges med 30 dages varsel. Efter fem år ophører lejeaftalen automatisk, og ejendomsretten til vandbehandlingsanlægget fra LAGUR® overgår til lejer.

LAGUR® består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks, der bruger cirka 1 kW i døgnet svarende til cirka 2,50 kroner.

Når udgiften til anskaffelse er trukket fra, løber en konservativt estimeret besparelse op i minimum 40.000 kroner om året i en forening med 50 lejemål med to personer i hver lejlighed.

LAGUR®-kunder oplever færre servicetimer på varmtvandsbeholdere, varmevekslere og andre installationer, og ejendomme, der har problemer med vandtryk, mærker typisk væsentlige forbedringer få måneder efter installation af LAGUR®, fordi der er mindre turbulens i rørene. LAGUR® behøver hverken service eller vedligehold, og købere af LAGUR® får 10 års garanti.

Sundt vand i sunde boliger

LAGURs tilgang til vandbehandling er en helt anden end de konventionelle decentrale ionbytningsanlæg, der også kaldes blødgøringsanlæg af producenterne, og som reducerer vandets hårdhed ved at fjerne kalk. 

I processen anvender de salt og øger derved vandets indhold af natrium, som vi i forvejen indtager for meget af ifølge sundhedsanbefalinger.

I LAGUR anerkender vi, at kalk kan være generende i hverdagen, men vi erklærer ikke kalken krig. Vi ændrer blot dens form, så den ikke hæfter i installationer og brusenicher. 

Kalk i vandet er et sundhedstegn, for med kalken følger typisk mange sunde mineraler, som vi også har gavn af. Og det bør vi huske, når vi planlægger, opfører og indretter vores nye boliger med vægt på bæredygtige løsninger.

HVAD KOSTER LAGUR?

Prisen på LAGUR Pro afhænger af hvor mange vandstik bygningen har og hvor mange der skal bruge den.

FÅ ET KONKRET TILBUD

Vores salgsteam i Jylland og på Sjælland sidder klar alle hverdage til at lave tilbud skræddersyet til jeres ejendom.

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores hjælpecenter.

Online introduktion af LAGUR

Er I i tvivl om LAGUR er noget for jer? Ved vores online introduktion kan I få forklaret hvordan LAGUR virker, hvilke fordele der er, og samtidig få svar på alle jeres spørgsmål. 

Lej LAGUR®

Medlemmer af andels- og ejerforeninger skal være opmærksomme på, at når der lejes, opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – dermed fås en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. 

Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. 

Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til leje.

Køb LAGUR®

Når I køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år og meget sjældent på over 2 år. 

Det er en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI), som der ikke er råd til at sige nej til.

Følg udviklingen
DANSK MONTAGE A/S