Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Få styr på økonomi og klima i morgendagens grønne byggerier med lagur

Med en vandbehandlingsløsning, der både er kemifri og billig i drift, sørger LAGUR for naturligt, sundt og velsmagende vand med minimerede kalkgener til stadig flere moderne boliger. 

Det hjælper jer som bygherrer med at få ambitioner om økonomisk og miljømæssig bæredygtighed til at flugte.

Der er mange udfordringer og valg i nye byggeprojekter, som arkitekter og byggerådgivere hjælper bygherrer igennem for at skabe bygninger, der både økonomisk og miljømæssigt er så bæredygtige som muligt på den lange bane.

Moderne, klimavenlige boligprojekter, som er kræsne i deres valg af materialer og energiløsninger, skal heller ikke gå på kompromis med vandkvaliteten.

Patenteret og danskproduceret vandbehandlingsanlæg

Det er ofte derfor, at arkitekter og byggerådgivere vælger at samarbejde med LAGUR, når der skal implementeres et vandbehandlingsanlæg, der kan hjælpe beboerne af med kalkgener på en ansvarlig måde.

Helt uden brug af kemi sørger LAGUR med sit patenterede og danskproducerede vandbehandlingsanlæg for, at beboere i nyopførte eller renoverede lejligheder, hvor der i forvejen er taget maksimalt hensyn til miljøet og beboernes helbred, får sundt, naturligt og velsmagende vand og samtidig bliver fri for kalkgener i hverdagen.

Jeres hjælp til certificerede bæredygtige investeringer

Med deres gode indsats kan arkitekter og rådgivere ikke kun sørge for, at en bygherres ejendom bliver rustet til fremtidens krav. Et projekt, der indtænker ansvarlige løsninger, vil også bedre kunne tiltrække investeringer og leve op til bankers betingelser for lån.

Lovkrav skærpes løbende, og de certificeringer og andre værktøjer, der skal fremme ansvarlige løsninger i byggeriet, får stadig større udbredelse og betydning.

For eksempel betyder vedtagelsen af den nye EU-taksonomi for bæredygtige investeringer i juli 2020, at der grundlæggende er skabt et nyt klassifikationssystem, som definerer, hvornår en investering kan karakteriseres som miljømæssigt bæredygtig.

Indtænk LAGUR vandbehandling fra starten

Vi udvider løbende vores samarbejde med byggebranchen. Senest har vi indgået aftale med Danmarks største husbygger, HusCompagniet A/S. Samarbejdet betyder, at HusCompagniets kunder kan vælge et miljøvenligt vandbehandlingsanlæg fra LAGUR som tilkøb i forbindelse med den samlede byggeløsning.

LAGUR egner sig både til parcelhuse, rækkehuse og lejlighedsejendomme, og den billigste vandbehandlingsløsning opnås, når LAGUR bliver indtænkt allerede i projekteringsfasen.

Vedligeholdelsesfri og billig i drift

I en tid med stigende energipriser har energiforbruget fået en endnu større betydning for økonomien i både byggeprojekter og husholdninger.

Et LAGUR-anlæg til større ejendomme bruger kun 40 watt og har 10 års garanti. Anlægget er service- og vedligeholdelsesfrit og kommer helt uden servicekontrakter og andre bindinger for kunderne, der både kan være private og boligforeninger.

LAGUR er vandtæt og kan nemt installeres på hovedvandåren i en brønd, så alle boliger i en bebyggelse på måske 50-100 rækkehuse får sundt vand uden kalkgener i kraft af samme anlæg. Tilsvarende installeres LAGUR på hovedstikket i ejendomme med lejligheder.

Dokumenteret effekt

For at dokumentere effekten af vores anlæg får vi jævnligt uvildige, certificerede institutter til at teste vores miljøvenlige vandbehandlingsløsning i forskellige sammenhænge.

For eksempel har en uvildig test foretaget i 2020 af Teknologisk Institut vist markant mindre kalkaflejringer på varmelegemet i en vaskemaskine, der har benyttet LAGUR-behandlet vand, end i en maskine, der har brugt ubehandlet vand.

Arkitekter, rådgivere og andre professionelle i byggeriet kan rekvirere undersøgelserne hos LAGUR. 

Skriv gerne til os på kundeservice@lagur.dk.

Få sundt vand i sunde boliger

LAGUR er det miljøvenlige alternativ til konventionelle blødgøringsanlæg, dvs. ionbytningsanlæg, som reducerer vandets hårdhed ved at fjerne kalk. I processen anvender disse afkalkningsanlæg salt og øger derved vandets indhold af natrium, som vi i forvejen indtager for meget af ifølge sundhedsanbefalinger, og som samtidig er hårdt ved VVS-installationerne.

I LAGUR anerkender vi, at kalk kan være generende i hverdagen, men vi erklærer ikke kalken krig. Kalk i vandet er et sundhedstegn, for med kalken følger typisk mange sunde mineraler, som vi også har gavn af. Og det bør vi huske, når vi planlægger, opfører og indretter vores nye boliger med vægt på bæredygtige løsninger.

HVAD KOSTER LAGUR?

Prisen på LAGUR Pro afhænger af hvor mange vandstik bygningen har og hvor mange der skal bruge den.

FÅ ET KONKRET TILBUD

Vores salgsteam i Jylland og på Sjælland sidder klar alle hverdage til at lave tilbud skræddersyet til jeres ejendom.

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores hjælpecenter.

Online introduktion af LAGUR

Er I i tvivl om LAGUR er noget for jer? Ved vores online introduktion kan I få forklaret hvordan LAGUR virker, hvilke fordele der er, og samtidig få svar på alle jeres spørgsmål. 

Lej LAGUR®

Rådgivere og arkitekter skal være opmærksomme på, at når der lejes, opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – dermed fås en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. 

Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. 

Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til lejer.

Køb LAGUR®

Når du køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år og meget sjældent på over 2 år. 

Det er en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI), som der ikke er råd til at sige nej til.

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S