Beboerinformation

TAK FOR DIT BIDRAG TIL MINDRE KEMI

LAD LAGUR ARBEJDE FOR DIG – DET FORTJENER DU

Tillykke med det nye LAGUR anlæg i jeres ejendom. Formålet med LAGUR er, at reducere generne omkring kalk – men uden brug af kemi og uden, at du og din ejendom skal bruge økonomi på drift- og vedligeholdelse.

Med LAGUR forbliver kalk og mineralindholdet i vandet præcis det samme som før, så du behøver heldigvis ikke bekymre dig om hverken kalk eller mineral mangel. Hårdhedsgraden i vandet er ligeledes også uforandret. Dvs. du vil fortsat kunne se en smule kalk på armaturer, fliser mm., men med den afgørende forskel at kalken kan tørres hurtigt væk med en fugtig klud.

Story3

DEN MEST POWERFULDE VANDBEHANDLING

Uden LAGUR Med LAGUR

DU HØRER NU TIL DEN DEL AF DANSKERNE, DER TAGER VORES GUNDVAND SERIØST

Kort, enkelt og præcist, så fjerner LAGUR dine kalkgener. Det gør vi ved at nedbryde kalkens evne til at aflejre sig – uden kemiske blødgørere, altså 100% kemifrit!

Du kan derfor nu vinke farvel til tidskrævende rengøring i forbindelse med, at komme diverse kalkgener til livs. LAGUR sikre nemlig langt mindre slitage og dermed længere levetid for alt fastinstalleret, som er i kontakt med vand; for den enkelte husstand betyder det et betydeligt mindre forbrug af hårde rengøringsmidler til hvor disse almindeligvis bruges, såsom cisterner, fliser og armaturer, og for eksempel er kalknedbrydere til opvaskemaskinen ikke længere nødvendigt.

Den fysiske ændring af kalken, vil mindst holde i 100 timer / ca. 4 døgn.

Tager du på ferie i 2 uger, vil det resultere i, at kalken begynder at få en aflejrende effekt. Det har dog ingen praktisk betydning, da det er så lidt og kun den mængde vand og kalk der står i cisternerne og i armaturerne der kan aflejre sig. Når vandet igen flyder vil det blive skyllet væk.

Derimod kan det have betydning ved skjulte steder. Steder hvor en dråber vand dag for dag tørrer ind og der aldrig bliver tørret af. Et eksempel er en perlator. Vand flowet vil sørge for at hullerne ikke stopper til, men det vand, der tørrer ind dag for dag i kanterne, vil kunne begynde at aflejre sig. Hvis man et par gange om måneden, eller i forbindelse med rengøringen husker at vaske perlatoren af, så vil man holde kalken væk.

Sæbeforbrug

For så vidt angår sæbeforbrug bør mængden tilpasses blødt vand, se doseringsanbefaling på sæbeflasken. Bor man i områder med meget hårdt vand som Hovedstadsregionen har, vil en normal dosering på 125 ml, fremover typisk være 50 ml.

Dette skyldes, at sæben efter behandling med vores system ikke binder sig til kalken, og derfor kan der bruges samme mængder som ved blødgøring.

Print

Hvis du ønsker, at printe denne side, har vi lavet en printervenlig pdf-fil til dig

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S