Karriere hos LAGUR

Siden vi startede i 2014, har vi oplevet forrygende vækst. Og succesen vokser kun, i takt med at efterspørgslen på vores produkt stiger. Derfor har vi brug for nye kræfter.

Bliv en del af vores team

Vil du sælge et succesfuldt produkt, som hjælper kunderne med at spare på bundlinjen – og samtidigt sparer miljøet for en betydelig og unødig belastning? Brug din erfaring med vandbehandlingsløsninger til ejendomme til at sælge et anderledes og fremtidssikret produkt med et kæmpe potentiale. Her får du friheden til at skabe gode resultater – alt imens du slår et slag for miljøbevidste løsninger.

Bliv en del af succesen

Du kender os sikkert allerede – LAGUR er et helt unikt og banebrydende vandbehandlingsanlæg, som omdanner kalken i vandet helt uden kemi. Vi er et stærkt alternativ til de traditionelle produkter på markedet, og siden vi startede i 2014, har vi oplevet forrygende vækst. Og succesen vokser kun, i takt med at efterspørgslen på vores produkt stiger. Derfor har vi brug for nye kræfter.

Brug din salgserfaring til at skabe forandring

Du får en hverdag fyldt med opsøgende salg og relationsskabende kundekontakt. Det er din opgave at sælge og sprede kendskabet om vores produkt til kunder, der stadig tyer til de kemiske løsninger. Vores kundegruppe inkluderer boligforeningerhotellererhvervsejendomme og ejerne af andre større bygninger.

strukturerer og afholder dine egne kundemøder ude hos kunden

rådgiver om vores produkt og tekniske problemstillinger i forhold til installation opretholder en

løbende dialog omkring vores produkt og kundens muligheder

udarbejder tilbud og følger hvert salg helt til dørs.

Få opbakning fra kompetente kolleger

I det daglige får du i alt 4 nye kolleger, og du kommer til at indgå i teamet på lige linje med de eksisterende salgskonsulenter og referere direkte til vores medstifter Simon Sørensen, som selv er aktiv i salgsarbejdet. Vi har udgangspunkt i Rødovre, men hovedfokus ligger på kunder i hele hovedstadsområdet.

Du bliver grundigt introduceret til vores produkt samt kundeprocesser og – relationer, så du har alle salgsargumenterne på plads, når du selv tager kontakt til dit netværk. Du får altså et solidt bagland, der står klar til at hjælpe og sparre, mens du sælger et stærkt produkt med fokus på miljøet.

Solid salgserfaring og et bredt netværk

Vi ser gerne, at du har salgserfaring med kunder, der matcher vores kundegruppe. Dertil er det en klar fordel, hvis du kommer fra en stilling inden for vandbehandlingsbranchen. Måske du har arbejdet med kemiske produkter og nu er klar til at skifte over til et miljøvenligt alternativ.

 • Du kender kunderne i forvejen og har et godt renommé i branchen.
 • Du er oprigtig og troværdig i dine salg, for du forstår vigtigheden af gode og respektfulde kunderelationer.
 • Du formår at holde gang i mange sideløbende processer og salg samtidigt, og du har forståelse for, at et godt salg, der matcher kundens behov, kan tage et par måneder.

BLIV EN DEL AF TEAMET, ANSØG NU

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til siso@lagur.dk

Vi vil helst have stillingen besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simon Sørensen på 30 48 46 77.

Vi ser frem til at høre fra dig.

  HVORFOR VÆLGE ET LAGUR® VANDBEHANDLINGSANLÆG

  Fordi det er som at have et hjem med kalkfri vand

  Med en LAGUR® vandbehandlingsløsning vil det føles som et kalkfrit hjem, uden de gener der normalt er ved kalk i vandet. En vigtig detalje er, at du ikke får kalkfrit vand, men bevarer de mineraler og kalk der er i vandet. Kalken bliver pulveriseret, så alle dine kalkproblemer er næsten helt væk, og det nærmest er en kalkspalter, du har installeret.

  LAGUR® er en vandbehandlingsløsning, hvor de traditionelle blødgøringsanlæg bruger kemi til at rense vandet, er et LAGUR® vandbehandlingsanlæg helt fri for kemi.

  Mange er interesseret i, hvad er afkalkningsanlæg pris. Svaret er, at det kommer an på, hvor mange der skal bruge anlægget. I beregneren øverst på siden, kan du beregne hvor meget det koster, hvis I er mange samme.

  Hvis du er interesseret i hjemmeanlægget til kalkfrit vand pris, kan du se på siden LAGUR-home

  Læs også Hvad er vandbehandling?

  FØLG udviklingen
  DANSK MONTAGE A/S