DET SIGER KUNDERNE OM OS

Tilfredse kunder er altafgørende – læs her hvad kunderne med LAGUR vandbehandlingsløsning siger om os!

LAGUR HOME kunde på trustpilot!

HENRIK KOFOED PETERSEN

”Øjeblikkeligt efter at anlægget blev idriftsat, var der forskel. Vores sorte badeværelsesfliser, kræver ikke længere at bliver tørret ned efter brug, for at undgå kalk dannelser. Derudover er el-kedlen efter længere tids brug forblevet “kalk fri”.
Min hustru bruger mindre shampoo og vaskemiddel. Opvaskemaskinen har siden installationen ikke “kaldt” på salt.

Kriterierne for valg af anlæg var:
– Mindre rengøring i badeværelset
– Vedligeholdelsesfri installation
– Fysiske krav til installation (da jeg ikke havde for meget plads i teknik skabet)

Det hele og lidt til er blevet opfyldt

Jeg er dybt imponeret og glad for at jeg valgte denne løsning, frem for traditionel blødgøring af vandet.”

FARVEL TIL KALKPROBLEMER HOS SUPERBRUGSEN

Investeringen i en ny varmtvandsholder hos SuperBrugsen i Ryomgård blev anledning til at installere et LAGUR-anlæg. Nu er det blevet nemmere at gøre rent og holde en høj hygiejnestandard. Det er særligt slagterafdelingen glad for.

– – – – –

Da SuperBrugsen i Ryomgård i maj 2019 skulle have installeret en ny varmtvandsbeholder, besluttede brugsuddeler Thomas Koustrup i samråd med Coop Danmark at benytte lejligheden til at montere et LAGUR-anlæg på hovedvandrøret i samme forbindelse.

”Det var et oplagt tidspunkt at gøre det på, når vi alligevel skulle investere i en ny varmtvandsbeholder. Det ville være ærgerligt at ødelægge en helt ny varmtvandsbeholder og andre installationer med kalk,” siger Thomas Koustrup.

Ifølge teknisk konsulent i Coop Danmark, Bendt Dahl, er kalkproblemer som følge af hårdt vand generelt en udfordring for koncernens forretninger i Østjylland.

”Udover at kalkproblemerne nu er overstået, er det et plus ved vandbehandlingsanlægge fra LAGUR, at det er vedligeholdelsesfrit, og at det understøtter Coop Danmarks grønne ambitioner på klima- og miljøområdet ved at reducere vores behov for kemiske rengøringsmidler,” siger Bendt Dahl.

Hele SuperBrugsens bygning i Ryomgård har gavn af det LAGUR-behandlede vand, men glæden er størst i slagterafdelingen.

”Vi skal jo holde et højt hygiejneniveau og vasker vores fliser, gulv og maskiner af hver eneste dag. Det er meget nemmere at gøre rent, når kalken i vandet ikke sætter sig på fliserne og metallet, som det skete før. Vi sparer både rengøringsmidler og arbejdstid. Det styrker også fødevaresikkerheden, fordi kalk blandt andet kan tiltrække colibakterier,” siger slagtermester Jesper Friis Bøgebjerg.

super brugsen

5 år med LAGUR hos AAB-vaskeriet på Agerkær

I 2014 tog AAB-vaskeriet på Agerkær, 17 nye Miele vaskemaskiner i brug.

Blødgøringsanlægget stod for en renovering og i den forbindelse var det nærliggende at se på alternative miljøvenlige muligheder. LAGUR blev valgt og installeret i september 2014, med en stor forhåbning om at det kunne afløse den klassiske blødgøring men samtidig med en stor skepsis. Det var næsten for let og simpel til at det kunne være rigtigt.

Over en periode på 18 måneder blev der løbende holdt øje med hvordan varmestavende i maskinerne udviklede sig. Konklusionen efter 18 måneder var, at der var samme service behov for maskinerne som ved brug af en klassisk blødgøringsløsning.

Udover at AAB-vaskeriet på Agerkær ikke har skulle købe salt, siden blødgøringsanlægget blev afkoblet, har en drift- og vedligeholdelsesfri vandbehandlingsløsning, muliggjort frigivelse af ressourcer til andet.

AAB logo

NIELS LAURITSEN, TEKNISK CHEF, HOTEL VEJLEFJORD

”Som Teknisk Chef for Hotel Vejlefjord, kan jeg i den grad bekræfte, at LAGUR på mange måder har sparet os for både tid og penge. Her et par eksempler: Før LAGUR, skulle samtlige brusehoveder afkalkes omkring 1-2 gange om måneden. Efter LAGUR er dette ændret til at være kun 1-2 gange om året. Vi oplever heller ikke længere toiletter, hvor vandet løber pga. kalk-aflejringer, så selvom det kan fremstå lidt ”hokus pokus” ift. det magiske LAGUR gør, kan jeg bekræfte at det virker.”

Hotel Vejlefjord logo

FREDDY HANSEN VVS V/CLAUS HANSEN

”Efter at vi har monteret LAGUR på 3 boligblokke med ialt 18 lejemål, har jeg som VVS installatør stort set ikke været forbi ejendommen for at rep.toiletter eller bl.batterier. Før den blev installeret var vi nok forbi ihvertfald 1 gang om ugen for at rep.et toilet der løb.”

Freddy_hansen_logo_transparent

DORTHE ERNSTRØM, SERVICELEDER ALLIANCE+

”I sær i Housekeepingen, har LAGUR gjort hverdagen væsentlig lettere ift. den daglige rengøring. Det er tydeligt at se, at kalken ikke rigtig sætter sig længere og er væsentlig lettere blot at tørre af med en klud i stedet for at skulle bruge aggressive kemikalier. Derfor anbefaler jeg bestemt LAGUR overfor andre hoteller og syntes det er super positivt med en sådan dansk opfindelse der samtidig skåner miljøet. “

Alliance_logo_transparent

LARS LOCHT PETERSEN, VICEVÆRT A/B AMAGERPARKGAARD

”Jeg var skeptisk i starten da vi før har prøvet andre magnetløsninger til at behandle vandet med, men uden succes. I dag kan jeg bekræfte at disse løsninger på ingen måder kan sammenlignes med LAGUR, som har gjort en kæmpe forskel i vores boligforening med 133 lejligheder.

Vores gennemstrømvekslere skulle før renses 2 gange årligt. Efter LAGUR er det dårligt nok nødvendigt med 1 årlig rensning. Perlatorer blev før renset månedligt men forbliver i dag fuldstændig rene. Beboerne mærker stor ændring i hverdagen og kan nu nøjedes med lettere rengøring uden brug af skadelige kemikalier.

Klassisk blødgøring er også vurderet men krævede manuel tilsætning af flere tons salt årligt, som glæder mig at skåne miljøet for i dag, efter vi er gået over til LAGUR vandbehandling, som jeg anbefaler alle andre ejendomme og kan 100% stå inde for resultaterne.”

amagerpark_logo_transparent

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S