2019-09-16T11:09:38+02:00

Lars Locht Petersen, Vicevært A/B Amagerparkgaard

Jeg var skeptisk i starten da vi før har prøvet andre magnetløsninger til at behandle vandet med, men uden succes. I dag kan jeg bekræfte at disse løsninger på ingen måder kan sammenlignes med LAGUR, som har gjort en kæmpe forskel i vores boligforening med 133 lejligheder.

Vores gennemstrømvekslere skulle før renses 2 gange årligt. Efter LAGUR er det dårligt nok nødvendigt med 1 årlig rensning. Perlatorer blev før renset månedligt men forbliver i dag fuldstændig rene. Beboerne mærker stor ændring i hverdagen og kan nu nøjedes med lettere rengøring uden brug af skadelige kemikalier.

Klassisk blødgøring er også afprøvet men krævede manuel tilsætning af hele 2 tons salt årligt, som glæder mig at skåne miljøet for i dag, efter vi er gået over til LAGUR, som jeg anbefaler alle andre ejendomme og kan 100% stå inde for resultaterne.”

2019-09-04T07:50:21+02:00

Dorthe Ernstrøm, Serviceleder Alliance+

”I sær i Housekeepingen, har LAGUR gjort hverdagen væsentlig lettere ift. den daglige rengøring. Det er tydeligt at se, at kalken ikke rigtig sætter sig længere og er væsentlig lettere blot at tørre af med en klud i stedet for at skulle bruge aggressive kemikalier. Derfor anbefaler jeg bestemt LAGUR overfor andre hoteller og syntes det er super positivt med en sådan dansk opfindelse der samtidig skåner miljøet.

2019-09-04T07:12:32+02:00

Niels Lauritsen, Teknisk Chef, Hotel Vejlefjord

”Som Teknisk Chef for Hotel Vejlefjord, kan jeg i den grad bekræfte, at LAGUR på mange måder har sparet os for både tid og penge. Her et par eksempler: Før LAGUR, skulle samtlige brusehoveder afkalkes omkring 1-2 gange om måneden. Efter LAGUR er dette ændret til at være kun 1-2 gange om året. Vi oplever heller ikke længere toiletter, hvor vandet løber pga. kalk-aflejringer, så selvom det kan fremstå lidt ”hokus pokus” ift. det magiske LAGUR gør, kan jeg bekræfte at det virker.”

2019-09-16T13:56:08+02:00

Henrik Kofoed Pedersen

”Øjeblikkeligt efter at anlægget blev idriftsat, var der forskel. Vores sorte badeværelsesfliser, kræver ikke længere at bliver tørret ned efter brug, for at undgå kalk dannelser. Derudover er el-kedlen efter længere tids brug forblevet “kalk fri”.
Min hustru bruger mindre shampoo og vaskemiddel. Opvaskemaskinen har siden installationen ikke “kaldt” på salt.

Kriterierne for valg af anlæg var:
– Mindre rengøring i badeværelset
– Vedligeholdelsesfri installation
– Fysiske krav til installation (da jeg ikke havde for meget plads i teknik skabet)

Det hele og lidt til er blevet opfyldt

Jeg er dybt imponeret og glad for at jeg valgte denne løsning, frem for traditionel blødgøring af vandet.”

2019-09-16T13:56:17+02:00

Freddy Hansen VVS v/Claus Hansen

”Efter at vi har monteret LAGUR på 3 boligblokke med ialt 18 lejemål,har jeg som VVS installatør stort set ikke været forbi ejendommen for at rep.toiletter eller bl.batterier. Før den blev installeret var vi nok forbi ihvertfald 1 gang om ugen for at rep.et toilet der løb.”