fbpx

Det siger kunderne

“Klassisk blødgøring er også vurderet men krævede manuel tilsætning af flere tons salt årligt, som glæder mig at skåne miljøet for i dag, efter vi er gået over til LAGUR vandbehandling, som jeg anbefaler alle andre ejendomme og kan 100% stå inde for resultaterne.”

Kunder med LAGUR vandbehandling

Hotel Vejlefjord logo
NIELS LAURITSEN, TEKNISK CHEF, HOTEL VEJLEFJORD

”Som Teknisk Chef for Hotel Vejlefjord, kan jeg i den grad bekræfte, at LAGUR på mange måder har sparet os for både tid og penge. Her et par eksempler: Før LAGUR, skulle samtlige brusehoveder afkalkes omkring 1-2 gange om måneden. Efter LAGUR er dette ændret til at være kun 1-2 gange om året. Vi oplever heller ikke længere toiletter, hvor vandet løber pga. kalk-aflejringer, så selvom det kan fremstå lidt ”hokus pokus” ift. det magiske LAGUR gør, kan jeg bekræfte at det virker.”

Amagerparkgård
LARS LOCHT PETERSEN, VICEVÆRT A/B AMAGERPARKGAARD

”Jeg var skeptisk i starten da vi før har prøvet andre magnetløsninger til at behandle vandet med, men uden succes. I dag kan jeg bekræfte at disse løsninger på ingen måder kan sammenlignes med LAGUR, som har gjort en kæmpe forskel i vores boligforening med 133 lejligheder.

Vores gennemstrømvekslere skulle før renses 2 gange årligt. Efter LAGUR er det dårligt nok nødvendigt med 1 årlig rensning. Perlatorer blev før renset månedligt men forbliver i dag fuldstændig rene. Beboerne mærker stor ændring i hverdagen og kan nu nøjedes med lettere rengøring uden brug af skadelige kemikalier.

Klassisk blødgøring er også vurderet men krævede manuel tilsætning af flere tons salt årligt, som glæder mig at skåne miljøet for i dag, efter vi er gået over til LAGUR vandbehandling, som jeg anbefaler alle andre ejendomme og kan 100% stå inde for resultaterne.”

Alliance+ logo

DORTHE ERNSTRØM, SERVICELEDER ALLIANCE+

”I sær i Housekeepingen, har LAGUR gjort hverdagen væsentlig lettere ift. den daglige rengøring. Det er tydeligt at se, at kalken ikke rigtig sætter sig længere og er væsentlig lettere blot at tørre af med en klud i stedet for at skulle bruge aggressive kemikalier. Derfor anbefaler jeg bestemt LAGUR overfor andre hoteller og syntes det er super positivt med en sådan dansk opfindelse der samtidig skåner miljøet.

Freddy Hansen VVS logo

FREDDY HANSEN VVS V/CLAUS HANSEN

”Efter at vi har monteret LAGUR på 3 boligblokke med ialt 18 lejemål,har jeg som VVS installatør stort set ikke været forbi ejendommen for at rep.toiletter eller bl.batterier. Før den blev installeret var vi nok forbi ihvertfald 1 gang om ugen for at rep.et toilet der løb.”

AAB vaskeriet på Agerkær

5 år med LAGUR hos AAB-vaskeriet på Agerkær

I 2014 tog AAB-vaskeriet på Agerkær, 17 nye Miele vaskemaskiner i brug.

Blødgøringsanlægget stod for en renovering og i den forbindelse var det nærliggende at se på alternative miljøvenlige muligheder. LAGUR blev valgt og installeret i september 2014, med en stor forhåbning om at det kunne afløse den klassiske blødgøring men samtidig med en stor skepsis. Det var næsten for let og simpel til at det kunne være rigtigt.

Over en periode på 18 måneder blev der løbende holdt øje med hvordan varmestavende i maskinerne udviklede sig. Konklusionen efter 18 måneder var, at der var samme service behov for maskinerne som ved brug af en klassisk blødgøringsløsning.

Udover at AAB-vaskeriet på Agerkær ikke har skulle købe salt, siden blødgøringsanlægget blev afkoblet, har en drift- og vedligeholdelsesfri vandbehandlingsløsning, muliggjort frigivelse af ressourcer til andet.

Installation af LAGUR

HENRIK KOFOED PEDERSEN

”Øjeblikkeligt efter at anlægget blev idriftsat, var der forskel. Vores sorte badeværelsesfliser, kræver ikke længere at bliver tørret ned efter brug, for at undgå kalk dannelser. Derudover er el-kedlen efter længere tids brug forblevet “kalk fri”.
Min hustru bruger mindre shampoo og vaskemiddel. Opvaskemaskinen har siden installationen ikke “kaldt” på salt.

Kriterierne for valg af anlæg var:
– Mindre rengøring i badeværelset
– Vedligeholdelsesfri installation
– Fysiske krav til installation (da jeg ikke havde for meget plads i teknik skabet)

Det hele og lidt til er blevet opfyldt

Jeg er dybt imponeret og glad for at jeg valgte denne løsning, frem for traditionel blødgøring af vandet.”

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

HVORFOR VÆLGE ET LAGUR® VANDBEHANDLINGSANLÆG

Fordi det er som at have et hjem med kalkfri vand

Med en Lagur® vandbehandlingsløsning vil det føles som et kalkfrit hjem, uden de gener der normalt er ved kalk i vandet. En vigtig detalje er, at du ikke får kalkfrit vand, men bevarer de mineraler og kalk der er i vandet. Kalken bliver pulveriseret, så alle dine kalkproblemer er næsten helt væk, og at det nærmest er en kalkknuser, eller kalkspalter, du har installeret.

Lagur® er en vandbehandlingsløsning, hvor de traditionelle blødgøringsanlæg bruger kemi til at rense vandet, er et Lagur® vandbehandlingsanlæg helt fri for kemi.

Mange er interesseret i, hvad er afkalkningsanlæg pris. Svaret er, at det kommer an på, hvor mange der skal bruge anlægget. I beregneren øverst på siden, kan du beregne hvor meget det koster, hvis I er mange samme.

Hvis du er interesseret i hjemmeanlægget til kalkfrit vand pris, kan du se på siden Lagur-home

FØLG udviklingen