DANSK MONTAGE A/S

I samarbejde med DANSK MONTAGE A/S vil vi gerne give dig en grundig introduktion i de mange fordele ved brug af vores kemifri vandbehandlingsløsning LAGUR.

DANSK MONTAGE A/S
01

uforpligtende online introduktion

BLIV FRI FOR KALKGENER I HJEMMET 
LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres. LAGUR Pro leveres med 10 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.
 

Vil du høre mere? Har du spørgsmål? Så deltag i vores online introduktion af LAGUR 

  • Onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 10.00
  • Onsdag d. 3. november 2021 kl. 10.00

Ønsker du en anden dag eller tidspunkt? Så udfyld gerne i ‘bemærkninger’.

02

OM LAGUR

Uden kemi nedbryder LAGUR kalkens evne til at aflejre sig. LAGUR omdanner kalkens form fra skarpe krystaller til runde granulater, så du ikke får kalkaflejringer i hvidevarer og på overflader. LAGUR leveres med 5 eller 10 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for rensning og påfyldning af salt og kemi.

03

Hvorfor vælge LAGUR?

Fordi du bør vælge vandbehandling uden brug af kemi. LAGUR Home aflaster miljøet med et reduceret forbrug af kemi og vaskemidler og yder komfort i dagligdagen. Du vil opleve et mindre forbrug af rengøringsmidler, samt undgå brugen af aggressive afkalkningsmidler. Bruger du blødgøring i dag, vil du i de fleste tilfælde kunne frakoble anlægget. LAGUR Home giver ligeledes forbedret vandkvalitet uden ændring af vandkemi og vandsmag. LAGUR Home er ”Godkendt til drikkevand” efter dansk standard.

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S