fbpx

En nemmere hverdag
med sundt og naturligt vand

LAGUR er for dig, der ønsker at minimere dine kalkgener på en kemifri og miljøvenlig måde, så du bidrager til en bæredygtig klode og stadig kan nyde godt af alle vandets sunde egenskaber.

Lagur minimerer kalkgenerne

LAGUR er sat i verden for at minimere kalkgener hos private og professionelle uden at belaste vores fælles klode og uden at gå på kompromis med vandets sunde egenskaber.

Derfor har vi skabt et vandbehandlingsanlæg, der minimerer kalkgenerne i hjemmet og virksomheden og samtidig er kemifrit og miljøvenligt, bidrager til en bæredygtig klode og bevarer alle det naturlige vands kvaliteter.

Kalk og mineraler er vigtige for os

Vi anerkender, at kalkaflejringer på fliser, armaturer og i installationer for mange er en udfordring, der gør rengøringen besværlig og de hårde hvidevarers levetid kortere – men vi insisterer på, at kalk er vigtig for vores vandkvalitet og helbred.

Kalk er sundt i sig selv, og sammen med kalken følger mange sunde mineraler, vi også har brug for. Ikke mindst nyder vores knogler og tænder hver dag godt af, at vi via vandet får et naturligt tilskud af kalk og mineraler

Nem rengøring og velsmagende vand

I LAGUR mener vi derfor, at det er forkert at erklære kalken krig og fjerne den fra vores brugsvand med kemiske løsninger såsom brug af store mængder af salt eller andre metoder, der forringer vandkvaliteten.

Derfor nøjes LAGUR med at ændre kalkens form fra krystaller til granulater, så kalken ikke aflejrer sig og bliver nem at fjerne. Det sikrer nemmere rengøring og vedligeholdelse – og vandet fra hanen smager lige så godt og er lige så sundt som altid.

Det er derfor, at LAGUR eksisterer – for at give dig en nemmere hverdag med sundt og naturligt vand.

LAGUR bringer kalken i god form

Læs mere →

En nemmere hverdag med sundt og naturligt vand

Læs mere →
Mindre hårdt vand og blødt vand er ikke det samme

Mindre hårdt vand og blødt vand er ikke det samme

Læs mere →

Vi hedder, hvad vi er

Læs mere →