Beskyt dine investeringer med et alternativt blødgøringsanlæg fra LAGUR®

Når du er ejer eller investorer i en erhvervsejendom, vil det være uundgåeligt, at du med tiden møder udfordringer med lagering af kalk i vandet. Typisk vil cisterne skulle renes ofte, dine armaturer bliver matte, vandet bliver ikke varmt længere og dine skjulte installationer, såsom vandtanke og rør, bliver ophobet med kalk. Alt dette er på grund af kalkens struktur. For at nå generne til livs, vil det kræve meget skrappe rengøringsmidler og mange personaletimer. I nogle tilfælde vil det være tæt på umuligt at få væk. Heldigvis kan LAGUR både forebygge dine kalkgener – og fjerne dem dag fra dag, hvis de allerede er opstået.

HAR DU SPØRGSMÅL OM INSTALLATION?

SPØRG EN EKSPERT

Vi har løsningen

Med et alternativt vand blødgøringsanlæg fra LAGUR, vil dine kalkgener stoppe omgående.
LAGUR er en kemifri løsning, der er godkendt til drikkevand, miljøvenligt og godt for både mennesker og natur. Det betyder også, at du sparer en masse penge og spekulationer på reparationer, salt, rengøringsmidler og personaletimer. Alt i alt giver LAGUR dig ro omkring dine vandinstallationer og giver dine kunder en bedre oplevelse.

Rør uden LAGUR vandbehandling fyldt med kalkRør med LAGUR vandbehandling uden kalk
det siger kunderne om lagur

Respekt

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Læs vores udvikling

Nysgerrig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

Læs mere om LAGUR

Spørgsmål

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

GÅ TIL FAQ

Hvorfor vælge et Lagur® vandbehandlingsanlæg

Fordi det er som at have et hjem med kalkfri vand

Med en Lagur® vandbehandlingsløsning vil det føles som et kalkfrit hjem, uden de gener der normalt er ved kalk i vandet. En vigtig detalje er, at du ikke får kalkfrit vand, men bevarer de mineraler og kalk der er i vandet. Kalken bliver pulveriseret, så alle dine kalkproblemer er næsten helt væk, og at det nærmest er en kalkknuser, eller kalkspalter, du har installeret.

Lagur® er en vandbehandlingsløsning, hvor de traditionelle vandblødgøringsanlæg bruger kemi til at rense vandet, er Lagur® vandbehandlingsanlægget helt fri for kemi.

Mange er interesseret i, hvad er afkalkningsanlæg pris. Svaret er, at det kommer an på, hvor mange der skal bruge anlægget. I beregneren øverst på siden, kan du beregne hvor meget det koster, hvis I er mange samme.

Hvis du er interesseret i hjemmeanlægget til kalkfrit vand pris, kan du se på siden Lagur-home