Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Garanti for god og grøn investering i erhvervsejendomme med LAGUR

Erhvervsejendomme er både populære investeringsobjekter og vigtige for den grønne omstilling.

 Med et centralt placeret LAGUR-anlæg slipper virksomheden for kalkgener, og investoren optimerer sin investering, fordi LAGUR ikke anvender kemi og direkte understøtter flere af FN’s Verdensmål.

I dag skal investeringer både rumme et fornuftigt økonomisk potentiale og være ansvarlige i forhold til forbruget af menneskelige og naturlige ressourcer.

Det viser sig for eksempel på markedet for erhvervsejendomme, hvor ejere og investorer i stigende grad lægger vægt på bygningers energiudnyttelse, når de investerer eller renoverer.

Øg ejendommens værdi med LAGUR

Det øger en ejendoms værdi, når den er energioptimeret og er indrettet med løsninger, der tager hensyn til miljøet og samtidig letter hverdagen for brugerne og ejeren med ansvar for vedligeholdelse.

Et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR hjælper til med begge dele.

Slip for slid på maskiner og installationer

Som ejer af en erhvervsejendom, du skal vedligeholde, er det uundgåeligt, at du med tiden bliver udfordret af kalk i vandet.

Typisk skal cisternerne renses oftere, armaturerne bliver matte, vandet bliver ikke længere lige så varmt, og i de skjulte installationer som vandtanke og rør hober kalken sig op, så større reparationer pludselig er nødvendige.

Dertil kommer slitagen på maskiner og specialudstyr hos den virksomhed, der lejer din bygning og benytter brugsvand i produktionen.

Spar på rengøringsmidler og personaletimer

Uden brug af kemi nedbryder LAGUR kalkens evne til at aflejre sig. LAGUR fjerner kalkgenerne ved at omdanne kalkens struktur fra skarpe krystaller til runde granulater, der i minimal grad hæfter i installationer, filtre, maskiner og på flader.

Det reducerer behovet for skrappe rengøringsmidler og sparer mange personaletimer.

Understøt FN's Verdensmål

Ved at vælge et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR understøtter investorer i erhvervsejendomme direkte tre af FN’s Verdensmål for bæredygtighed: Rent vand og sanitet (verdensmål 6), Ansvarlig forbrug og produktion (12) og Livet i havene (14).

Rent vand er ingen selvfølge, og ved at vælge LAGUR bidrager bygningsejere og investorer til, at det sunde danske postevand bevarer sin status og kvalitet som et nemt tilgængeligt levnedsmiddel i topklasse til gavn for alles sundhed.

Det er derfor, at LAGUR’s vandbehandlingsanlæg hverken ændrer på vandets kemi, vandets smag og vandets indhold af kalk og mineraler.

Billig i drift og intet spildevand

LAGURS vandbehandlingsanlæg bidrager til verdensmålet om ansvarligt forbrug og produktion ved at være billig i drift.

Styreboksen i PRO-anlægget til erhvervsejendomme bruger kun ca. 1 kW i døgnet, og anlægget leveres med 10 års garanti.

Vandbehandlingsløsningen fra LAGUR er drifts- og vedligeholdelsesfri, idet den ikke kræver rensning eller påfyldning af salt og kemiske blødgørere.

Effekt rækker til større erhvervsanlæg

Effekten af LAGUR-anlæggets påvirkning af kalken i vandet varer længe nok til, at et centralt placeret LAGUR-anlæg installeret på hovedrøret kan holde op til flere bygninger fri for kalkgener.

Modsat konventionelle blødgøringsanlæg producerer LAGUR ikke spildevand.

HVAD KOSTER LAGUR?

Prisen på LAGUR Pro afhænger af hvor mange vandstik bygningen har og hvor mange der skal bruge den.

FÅ ET KONKRET TILBUD

Vores salgsteam i Jylland og på Sjælland sidder klar alle hverdage til at lave tilbud skræddersyet til jeres ejendom.

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores hjælpecenter.

Online introduktion af LAGUR

Er I i tvivl om LAGUR er noget for jer? Ved vores online introduktion kan I få forklaret hvordan LAGUR virker, hvilke fordele der er, og samtidig få svar på alle jeres spørgsmål. 

Lej LAGUR®

Investorer i erhvervsejendomme skal være opmærksomme på, at når der lejes, opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – dermed fås en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. 

Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. 

Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til lejer.

Køb LAGUR®

Når du køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år og meget sjældent på over 2 år. 

Det er en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI), som der ikke er råd til at sige nej til.

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S