Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Det siger privatkunder om LAGUR HOME

Er I i tvivl om LAGUR HOME passer til jeres behov? Læs hvad vores kunder med LAGUR HOME vandbehandlingsløsning siger om os.

Kundecase

Hjemme hos Louise Thusgaard i Midtjylland bliver badet brugt flittigt. Efter installationen af LAGUR er det blevet nemmere at fjerne kalken fra brusebadet, og der er ikke længere turbulens i vandrørene.

Nemmere rengøring uden larm fra vandrørene

Siden Louise Thusgaard fik installeret LAGUR HOME i hjemmet i Midtjylland i december 2022, er boligens vandrør stoppet med at larme højlydt.

”Vi bor i en gammel murermestervilla fra 1940’erne, og hver gang vi tog bad, larmede det helt vildt i rørene. Det tog til i det halve år op til installationen. Vi undrede os og frygtede, at vi nu skulle til at skifte en masse rør. Men efter LAGUR kom på, og vi samtidig udskiftede bruseren, er den turbulens og uro, der var i rørene, stoppet,” fortæller Louise.

NU ER KALKEN NEMMERE AT FJERNE

Nu kommer vandet stille og roligt uden larm. Kalken er ikke forsvundet, for LAGUR fjerner ikke kalk fra vandet, men det er blevet nemmere at vedligeholde fliser og andre flader i badet.

”Kalken lægger sig stadigvæk, men det er bare meget nemmere at fjerne den. Uanset om jeg holder badet rent løbende, eller der går en uge, kan jeg bare tørre kalken væk med en svamp.”

Badeglade teenagere er ikke noget problem

Louise er godt klar over, at daglig aftørring efter badet er den bedste vedligeholdelse, men det er nemmere sagt end gjort i hendes husstand og hverdag.

”Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at vi tørrede af efter hvert bad, men det får vi ikke gjort. Vi har også to teenagedamer i huset, så der bliver badet konstant. Men vi får fjernet kalken alligevel.”

TÆNKER IKKE OVER LAGUR I HVERDAGEN

LAGUR er service- og vedligeholdelsesfrit og volder ikke Louise noget besvær i hverdagen.

”Der kom en sød VVS-mand og installerede anlægget nede i kælderen, hvor vandet kommer ind, og så har jeg faktisk ikke tænkt på det siden.”

ForSTÅ lAGUR® TIL PRIVATE HJEM

LAGUR® VANDBEHANDLINGSANLÆG til private aflaster miljøet med et reduceret forbrug af kemi og vaskemidler og yder komfort i dagligdagen.

ER I FLERE I EN STOR EJENDOM?

Vi tilbyder kemifri vandbehandling til store ejendomme og erhverv, der er billige i drift og som sparer jer for både tid og penge.

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores hjælpecenter.

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S