LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

DERFOR VIRKER LAGUR, UANSET HVAD DIT VANDRØR ER LAVET AF

Modsat andre løsninger, der monteres udenpå vandrøret, installeres LAGUR i selve vandflowet. Dermed sikrer LAGUR en direkte fysisk påvirkning af kalken i vandet, og det bliver derfor ligegyldigt, hvilket materiale dit vandrør er lavet af.

Behandlerrøret i et LAGUR-anlæg kræver ikke meget plads, fordi det installeres i selve vandrørets forløb. Den autoriserede VVS’er skærer et stykke af vandrøret ud og indsætter LAGUR’s behandlerrør i stedet.

Når vandet herefter passerer gennem LAGUR’s anlæg, sker der en direkte fysisk påvirkning af vandet, og det er afgørende for LAGUR’s effekt.

DIREKTE PÅVIRKNING AF KALKEN

På dette punkt adskiller LAGUR sig fra andre vandbehandlingsløsninger, der søger at påvirke kalken indirekte, for eksempel gennem ultralyd, som afsendes fra en boks, forbrugeren selv skal montere uden på røret.

Den eventuelle effekt af disse løsninger kan ofte blive afhængig af det materiale, som vandrøret er lavet af. Effekten vil dermed kunne variere, alt efter om vandrøret er af jern, kobber, galvaniseret stål, rustfrit stål, Aluflex eller plastik.

MED LAGUR ER INGEN RØR ”FORKERTE”

I dag får stort set alle nye huse monteret vandrør af plastik. Men hverken plastik eller noget andet materiale kan påvirke LAGUR’s effekt, fordi LAGUR monteres direkte i vandrøret og ikke uden på.

Fordi LAGUR installeres direkte i vandets flow, virker anlægget optimalt uanset vandrørets materiale. Du vil aldrig få at vide af LAGUR, at du har ”forkerte rør”.

Og du skal ikke selv montere noget – det er din autoriserede VVS’er, der installerer LAGUR i vandrøret.

DERFOR ER LAGURS TEKNOLOGI UNIK

LAGUR patenterede metode virker via elektromagnetisme, hvor kalkens form ændres fra skarpe krystaller til runde granulater, der hæfter i mindre grad på flader og i installationer.

At magnetisme kan ændre kalkens form, er ikke nogen ny opfindelse, og effekten af magnetisme på kalkens form aftager gradvist efter påvirkningen.

Det unikke ved LAGUR’s teknologi er, at den i forlængelse af den elektromagnetiske påvirkning sikrer, at denne forandring bevares længe nok til, at den gør en forskel og bliver en praktisk gevinst i form af lettere rengøring og hvidevarer, der holder længere.

LYDSVAG OG DYREVENLIG

Går du helt tæt på et LAGUR-anlæg, kan du høre en meget svag lyd af pulsering fra processen. Modsat fx ultralyd, der ikke kan høres af det menneskelige øre.

Derimod kan ultralyd virke afskrækkende på nogle dyr, afhængigt af dyrearten og intensiteten. Ultralyd bruges således mod skadedyr.

Blandt hunde og katte er der varierende følsomhed over for forskellige frekvenser.

LANGVARIG EFFEKT

I tørre tal garanterer LAGUR, at kalkens ændrede form holder i minimum 2,5 km rør eller 100 timer. Det er derfor, at ét LAGUR PRO-anlæg kan afhjælpe kalkgener i en hel beboelsesejendom – også efter en weekend væk, hvor der ellers ikke har været flow i vandet.

Du kan leje LAGUR for kun 299 kr. om måneden, og du kan til enhver tid opsige aftalen, hvis du mod forventning ikke bliver tilfreds med anlægget.

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S