NU FORLÆNGER VI LEVETIDEN PÅ VORES ANLÆG

Elektronik skal gøre gavn længst muligt. Derfor lancerer vi nu LAGUR Refurbish til virksomheder og boligforeninger, hvis anlæg nærmer sig 10 år. Vi servicerer deres LAGUR PRO-anlæg og giver dem en ny 10-årig garanti af samme varighed, som vi giver på helt nye anlæg.

I LAGUR mener vi, at elektronik skal gøre gavn længst muligt og ikke smides ud i utide.

Vores anlæg, som blev lanceret i 2014, er i forvejen bygget til at holde længe, og PRO-udgaven til virksomheder og boligforeninger kommer i dag med 10 års garanti.

Men nu går vi et skridt videre for at forlænge levetiden på vores produkt til det dobbelte af i dag.

NY GARANTI PÅ 10 ÅR

Vi vil tilbyde vores PRO-kunder, at de kan få opfrisket deres eksisterende anlæg, når det nærmer sig 10 år, og så får de en ny 10-årig garanti svarende til den garanti, vi i dag giver på nye anlæg.

Vi kalder det nye produkt LAGUR Refurbish, og prisen udgør 40 procent af prisen for et helt nyt anlæg.

VI SKIFTER KUN DE DELE, DER TRÆNGER

Dermed bliver det billigere for vores PRO-kunder at sikre en fortsat hverdag uden kalkgener, end hvis deres anlæg en dag skulle skiftes ud.

Med LAGUR Refurbish servicerer vi anlægget og erstatter kun de dele, der trænger til at blive at skiftet ud.

VI SKAL REDUCERE ELEKTRONIKAFFALDET

Erfaringerne fra LAGUR Refurbish vil vi udnytte til løbende at optimere vores anlæg og sikre en så høj genanvendelsesgrad som overhovedet muligt.

Den voksende mængde af elektronikaffald i verden – dvs. alle kasserede produkter, der kræver strøm eller batteri – er en af de store udfordringer i vores grønne omstilling.

Jo bedre, vi bliver til at forlænge levetiden på vores elektronik, jo bedre er det for miljøet og klimaet.

–  –  –  –  –

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S