NU KAN DU FØJE LAGUR TIL DIN PROJEKTBESKRIVELSE – NEMT OG HURTIGT

LAGUR findes nu på specifikationsplatformen NBS Nordic. Det gør det muligt for byggeriets rådgivere at føje LAGUR’s produkter og specifikationer til projektbeskrivelser med få klik.

LAGUR’s produkter er kommet med på den online specifikationsplatform NBS Nordic.

Det betyder, at bygherrer, entreprenører, bygningskonstruktører, arkitekter, ingeniører og andre rådgivere nu kan finde LAGUR’s produkter og specifikationer på NBS Nordics platform og nemt bruge dem i arbejdet med at udvikle nye, ansvarlige byggerier i Danmark.

STRUKTUR, OVERBLIK OG SAMMENHÆNG

NBS Nordic gør det muligt at trække LAGUR’s produkter ind i projektbeskrivelsen med få klik, lige som du på NBS Nordic kan finde detaljerede beskrivelser af vores produkter.

NBS Nordic er Nordens førende specifikationsplatform. Det er et brugervenligt cloudbaseret online-værktøj, som er med til at skabe struktur, overblik og sammenhæng i en rådgivers projekt- og udbudsmateriale.

SMARTERE OG MERE EFFEKTIVT

Med platformen har rådgivere mulighed for at arbejde smartere og mere effektivt, idet de kan arbejde med platformen overalt.

Som en integreret del af platformen findes et produktkatalog, hvor du med få klik kan finde frem til LAGUR’s produkter og tilføje dem i din projektbeskrivelse.

På den måde kan du nemt integrere oplysninger om blandt andet udførelse, mål, tolerancer, prøver, kontrol og D&V-dokumentation i forbindelse med LAGUR i projektbeskrivelsens afsnit om vandbehandling.

Læs mere om NBS Nordic på www.nbsnordic.dk

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S