Om LAGUR

LAGUR® er sat i verden for at give alle private og professionelle forbrugere af vand en nemmere hverdag uden kalkgener – og uden at gå på kompromis med vandets naturlige, sunde og velsmagende egenskaber. LAGUR er skabt til fordel for den grønne omstilling og understøtter direkte flere af FN’s Verdensmål.

LAGURS HISTORIE

LAGUR blev stiftet i 2014 af Olav René Nielsen, Claus Kjær Jensen og Simon Sørensen med udgangspunkt i ingeniør og opfinder Olav René Nielsens udvikling af en ny type vandbehandlingsanlæg, der eliminerede kalkgener uden at fjerne kalken fra vandet.

Forinden var gået fire år, hvor de tre forretningspartnere havde testet vandbehandlingsanlægget i forskellige sammenhænge. De første tre anlæg blev installeret hos en griseavler, en minkfarm og et hotel.

Ved evalueringen efter seks måneder var effektiviteten ikke til at tage fejl af. Griseavleren havde ikke renset dyser i seks måneder, minkavleren havde ikke problemer med kalk og biofilm i pexrørene, og på hotellet var rengøringen af toiletter, vådrumsfliser og armaturer blevet meget lettere, så alt stod flot og nyt til gæsterne.

Resten af historien om LAGUR er daglig virkelighed, hver gang et nyt LAGUR-anlæg bliver installeret hos en kunde. LAGUR har siden starten i 2014 installeret mere end 1.00o anlæg i danske villaer, virksomheder, boligforeninger (ejer, andel og almennyttige), shoppingcentre og kontorhuse m.v.

VORES VISION

LAGURS vision er at give alle forbrugere af vand – private såvel som professionelle – en nemmere hverdag uden kalkgener og uden at gå på kompromis med vandets naturlige, sunde og velsmagende egenskaber.

Vi vil være Danmarks ambassadører for et 100 procent kemifrit og miljøvenligt vandbehandlingssystem, der virker til fordel for den grønne omstilling og understøtter både private forbrugeres og virksomheders seriøse arbejde med bæredygtighed.

 

VORES MISSION

LAGURS mission er at komme konventionel og kemisk vandbehandling – kendt som ”blødgøring” – og andre former for ressourcekrævende vandbehandlinger til livs og i stedet tilbyde alle private og professionelle kunder kemifri vandbehandling, der skåner planeten og respekterer den unikke, sunde råvare, som vores vand er.

DANSK EJET VIRKSOMHED MED DANSK PRODUKTION

LAGUR er en privat og dansk ejet virksomhed med en flad organisation, hvor der er kort fra top til bund

Vores administrerende direktør og medejer, har benene plantet solidt på jorden og hjælper til, hvor der er behov.
Det er nemlig i LAGURs DNA at løfte i flok, samt hjælpe hinanden på tværs af afdelinger og kompetencer

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

HVORFOR LAGUR®?

Vi har skabt LAGUR® for at give både private forbrugere og virksomheder en nemmere hverdag med sundt og naturligt vand.

LAGUR er for private og professionelle, der ønsker at minimere deres kalkgener på en kemifri og miljøvenlig måde, så de bidrager til en bæredygtig klode og stadig kan nyde godt af alle vandets sunde egenskaber.

LAGUR er skabt til fordel for den grønne omstilling og en bedre CO2-balance, blandt andet fordi LAGUR ikke anvender salt, som det kræver CO2 at udvinde og distribuere.

LAGUR understøtter direkte tre af FN’s Verdensmål for bæredygtighed: Rent vand og sanitet (nr. 6), Ansvarligt forbrug og produktion (nr. 12) og Livet i havet (nr. 14). Det gør LAGUR blandt andet med sit lave strømforbrug, ved at bevare vandets sammensætning og ved ikke at udlede spildevand overhovedet.

Læs mere om Hvad er vandbehandling?

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S