Hvad koster LAGUR?

LAGUR HOME- til
parcelhuse fra

299

Kr,- pr md. inkl. moms

LAGUR Home leje er vedligeholdelsesfrit og altid inkl. 5 ĂĽrs garanti

Købspris fra: 14.995 kr,-

LAGUR PRO - til
20 lejligheder

706

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 ĂĽr. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 33.900 kr,-

LAGUR PRO - til
40 lejligheder

810

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 ĂĽr. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 38.900 kr,-

LAGUR PRO - til
80 lejligheder

915

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 ĂĽr. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 43.900 kr,-

Prisen på LAGUR er primært afhængig af hvor mange vandstik og lejligheder ejendommen har. Ovenfor kan du se fire priseksempler samt udregne din besparelse – som i 9 ud af 10 tilfælde er langt højre end selve lejen af LAGUR.

Ovenstüende er priseksempler tager udgangspunk i ejendomme med et vandstik. Alle priser pü LAGUR Pro ex. moms og VVS installation. Købspris pü Lagur Home er inkl. moms ex. montering. 

SE HVAD DU KAN SPARE I DIN EJENDOM MED LAGURÂŽ

Uden LAGUR Med LAGUR

LAGUR reducerer dine driftsomkostninger og dit forbrug af rengøring, vaskemidler, anden kemi, aggressive kalkmidler og blødgørere. Samtidig bliver dit behov for service nedsat vÌsentligt. LAGUR beskytter dine systemer, installationer og maskiner og giver besparelser pü dit varmeforbrug, nür der ikke er kalkaflejringer i dit system.

Beregning tager udgangspunkt i ca. ĂĽrlig besparelse

LAGURÂŽ KAN GIVE EN STOR BESPARELSE

Ved at Ìndre pü kalkens udformning giver LAGURŽ dig fordelene ved kalkfrit vand uden at fjerne de sunde egenskaber, kalken tilfører vandet.

LAGURŽ er billig i drift og kan give en stor samlet besparelse, fordi det bliver nemmere og billigere at vedligeholde armaturer, fliser og hvidevarer, som dermed ogsü für lÌngere levetid. Du für brug for mindre rengøringsmidler og kan vÌlge svanemÌrkede løsninger uden kemi, fordi LAGURŽ gør rengøringen nemmere, som om der var tale om kalkfrit vand.

Derfor er LAGURŽ meget efterspurgt af boligforeninger, shoppingcentre, kontorhuse og andre byggerier med mange toiletfaciliteter, hvor en enkelt centralt placeret vandbehandlingsløsning kan give en stor samlet besparelse.

Nür udgiften til anskaffelse er trukket fra, løber en konservativt estimeret besparelse op i minimum 40.000 kroner om üret i en forening med 50 lejemül med to personer i hver lejlighed.

Du kan büde købe og leje LAGURŽ. Vores vandbehandlingsanlÌg bestür blot af et rør pü en halv meter, der installeres efter hovedvandmüleren og er forbundet med en styreboks, der bruger cirka 1 kW i døgnet svarende til cirka 2,50 kroner.

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlĂŚg ĂŚndrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For bĂĽde din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmül?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar pü de mest stillede spørgsmül under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S