LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

Hvad koster LAGUR?

LAGUR HOME- til
parcelhuse fra

299

Kr,- pr md. inkl. moms

LAGUR Home leje er vedligeholdelsesfrit og altid inkl. 5 års garanti

Købspris fra: 14.995 kr,-

LAGUR PRO - til
20 lejligheder

727

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 år. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 34.900 kr,-

LAGUR PRO - til
40 lejligheder

873

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 år. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 41.900 kr,-

LAGUR PRO - til
80 lejligheder

977

Kr,- pr md. ex. moms

LAGUR Pro har altid garanti i 10 år. Aftalen er 30 dage opsigelig.

Købspris: 46.900 kr,-

Prisen på LAGUR er primært afhængig af hvor mange vandstik og lejligheder ejendommen har. Ovenfor kan du se fire priseksempler samt udregne din besparelse – som i 9 ud af 10 tilfælde er langt højre end selve lejen af LAGUR.

Ovenstående er priseksempler tager udgangspunk i ejendomme med et vandstik. Alle priser på LAGUR Pro ex. moms og VVS installation. Købspris på Lagur Home er inkl. moms ex. montering. 

SE HVAD DU KAN SPARE I DIN EJENDOM MED LAGUR®

Uden LAGUR Med LAGUR

LAGUR reducerer dine driftsomkostninger og dit forbrug af rengøring, vaskemidler, anden kemi, aggressive kalkmidler og blødgørere. Samtidig bliver dit behov for service nedsat væsentligt. LAGUR beskytter dine systemer, installationer og maskiner og giver besparelser på dit varmeforbrug, når der ikke er kalkaflejringer i dit system.

Beregning tager udgangspunkt i ca. årlig besparelse

LAGUR® KAN GIVE EN STOR BESPARELSE

Ved at ændre på kalkens udformning giver LAGUR® dig fordelene ved kalkfrit vand uden at fjerne de sunde egenskaber, kalken tilfører vandet.

LAGUR® er billig i drift og kan give en stor samlet besparelse, fordi det bliver nemmere og billigere at vedligeholde armaturer, fliser og hvidevarer, som dermed også får længere levetid. Du får brug for mindre rengøringsmidler og kan vælge svanemærkede løsninger uden kemi, fordi LAGUR® gør rengøringen nemmere, som om der var tale om kalkfrit vand.

Derfor er LAGUR® meget efterspurgt af boligforeninger, shoppingcentre, kontorhuse og andre byggerier med mange toiletfaciliteter, hvor en enkelt centralt placeret vandbehandlingsløsning kan give en stor samlet besparelse.

Når udgiften til anskaffelse er trukket fra, løber en konservativt estimeret besparelse op i minimum 40.000 kroner om året i en forening med 50 lejemål med to personer i hver lejlighed.

Du kan både købe og leje LAGUR®. Vores vandbehandlingsanlæg består blot af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks, der bruger cirka 1 kW i døgnet svarende til cirka 2,50 kroner.

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S