Vandbehandlingsanlæg

Hvad er vandbehandling?

Vandbehandling er enhver proces der forbedrer vandkvaliteten, for at tilpasse vandets indhold, til en bestemt type slutbrugere.

Den mest populære type vandbehandling, sker for at mindske eller fjerne kalken i vandet.

Hvis man fjerne kalken sker det ofte med kemi, og det har nogle gener bĂĄde med hensyn til at fjerne kalk med kemi, men ogsĂĄ med at fjerne kalk i det hele taget, da mineraler og vigtige stoffer i vandet ogsĂĄ fjernes.

Den miljørigtige måde at behandle vandet på, er ved at bruge elektromagnetisme og stabiliserende frekvenser, til at omdanne kalken fra sin klassiske krystalliske form, der binder sig fast i aflejringer, til en pulverlignende tilstand, kaldet aragonit, der ikke binder sig fast.

Hvad er vandbehandling

Hvorfor vælge et Lagur® vandbehandlingsanlæg

Fordi det er som at have et hjem med kalkfri vand

Med en Lagur® vandbehandlingsløsning vil det føles som et kalkfrit hjem, uden de gener der normalt er ved kalk i vandet. En vigtig detalje er, at du ikke får kalkfrit vand, men bevarer de mineraler og kalk der er i vandet. Kalken bliver pulveriseret, så alle dine kalkproblemer er næsten helt væk, og at det nærmest er en kalkknuser, eller kalkspalter, du har installeret.

Lagur® er en vandbehandlingsløsning, hvor de traditionelle blødgøringsanlæg bruger kemi til at rense vandet, er et Lagur® vandbehandlingsanlæg helt fri for kemi.

Mange er interesseret i, hvad er afkalkningsanlæg pris. Svaret er, at det kommer an på, hvor mange der skal bruge anlægget. I beregneren øverst på siden, kan du beregne hvor meget det koster, hvis I er mange samme.

Hvis du er interesseret i hjemmeanlægget til kalkfrit vand pris, kan du se på siden Lagur-home

SĂ…DAN VIRKER LAGUR VANDBEHANDLING

LAGUR vandbehandlingsanlæg består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks, der bruger cirka 1 kW i døgnet svarende til cirka 2,50 kroner.

Vi leverer med 10 års garanti. Vores vandbehandlingsanlæg er drifts- og vedligeholdelsesfrit, idet det ikke kræver rensning eller påfyldning af salt og kemiske blødgørere. Med elektriske frekvenser omdanner LAGUR vandbehandling kalken i det gennemstrømmende vand fra calcit til aragonit. I denne proces skifter kalken form fra trekantede krystaller til granuleret form, der bliver til pulver, når det tørrer og er nemt at tørre af med en klud.

Derudover er der de miljømæssige gevinster. LAGUR giver nemmere rengøring med svanemærkede produkter uden kemi. Konventionelle rengøringsmidler ætser gradvist fugerne, så de med tiden skal renoveres eller udskiftes. Hvor andre vandbehandlingsanlæg kræver store mængder salt, bruger LAGUR ingen salt.

Tank uden LAGUR vandbehandling fyldt med kalkTank med LAGUR vandbehandling uden kalk
Vandbehandling med LAGUR vandbehamdlingsanlæg

Du skal helt klart vælge LAGUR – kemifri vandbehandling hvis:

  • Du er miljøbevidst og vil undgĂĄ kemi hvor end det er muligt

  • Du vil bevare det gode danske drikkevand og ikke ændre vandkemien

  • Du vil gerne have en vedligeholdelsesfri løsning til vandbehandling mod kalkgener

  • Du kan leve med, at man kan se minimalt kalk, sĂĄ længe det er let at fĂĄ af og ikke sætter sig i dine VVS-installationer

Du skal muligvis overveje et klassisk blødgøringsanlæg hvis:

  • Du har det okay med, at bruge kemi for at fĂĄ mindre kalk i vandet

  • Det ikke er afgørende for dig om vandkemien i drikkevandet ændres

  • Du har tiden og økonomien til, at din løsning kræver drift og vedligeholdelse

  • Det er vigtigt for dig, at der slet ikke synlig kalk er – overhovedet.

Respekt

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Læs vores udvikling

Nysgerrig

Er du blevet nysgerrig pĂĄ, hvordan LAGUR virker? SĂĄ læs mere om det under ‘SĂĄdan virker LAGUR’

Læs mere om LAGUR

Spørgsmål

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

GĂ… TIL FAQ