LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

LAGUR OG VVS-BRANCHEN SAMARBEJDER OM EN MERE BÆREDYGTIG VANDBEHANDLING

Vil du skabe merværdi for dine VVS-kunder og styrke din forretning som forhandler af et meningsfuldt produkt, der både giver komfort og tænker på klodens ve og vel? Sammen med den danske VVS-branche giver LAGUR forbrugerne kemifri og mere bæredygtig vandbehandling, som fjerner kalkgener, uden at det går ud over vandkvaliteten.

LAGUR® ændrer kalken i vandet fra skarpe krystaller, der hæfter let til flader og installationer, til runde granulater, der lægger sig som støv på fliser og armaturer og er nem at tørre af med en klud.

LAGUR nedsætter således behovet for skrappe, miljøskadelige rengøringsmidler, lige som installationer og hårde hvidevarer lever længere.

FOR BRUGERNES OG MILJØETS SKYLD

LAGUR er udviklet for at komme konventionel kemisk blødgøring, fx med tilførsel af salt, til livs. Derfor ændrer vores vandbehandlingsanlæg ikke på vandets kemi, vandets smag og vandets indhold af kalk og mineraler – for både for beboernes og miljøets skyld.

LAGUR gør det billigere og nemmere at udføre rengøring med svanemærkede produkter uden kemi. Almindelige kemiske rengøringsmidler ætser gradvist fugerne, så de med tiden skal renoveres eller udskiftes.

LAGUR fjerner ikke kalken, men ændrer blot dens form, fordi kalk er vigtig for vores vandkvalitet og helbred. Kalk er sundt i sig selv, og sammen med kalken følger mange sunde mineraler, vi også har brug for. Ikke mindst nyder vores knogler og tænder hver dag godt af, at vi via vandet får et naturligt tilskud af kalk og mineraler

EN NY FORRETNINGSMULIGHED MED LAGUR

Med LAGUR åbner der sig en ny forretningsmulighed for dig og din VVS-virksomhed. Du får indsigt i ny, innovativ vandteknologi, og du kan hjælpe dine kunder med at opnå en bedre komfort derhjemme.

Som VVS-partner bliver du forhandler af et specialiseret produkt, som ikke er tilgængeligt i almindelige byggemarkeder, da anlægget altid kræver professionel installation af en autoriseret VVS’er.

Du vil også få adgang til vores markedsføringsmateriale, som du kan anvende til at promovere din egen virksomhed.

Dette er bare nogle af dine fordele, når du er forhandler af LAGUR. Hvis du ønsker yderligere information eller er nysgerrig efter at høre mere om, hvordan LAGUR kan styrke din forretning, er du velkommen til at kontakte vores VVS-specialist Torben Sørensen ved at klikke på knappen nedenfor.

BILLIGE I DRIFT

LAGUR’s vandbehandlingsanlæg anvender ikke salt eller nogen anden form for kemi, de udleder ikke spildevand, og de er billige i drift.

LAGUR HOME til private bruger cirka 100 kWh om året, mens LAGUR PRO til lejlighedsejendomme bruger cirka 350 kWh pr. år.

 

LAGUR PRO

Med LAGUR PRO til boligforeninger og erhvervsejendomme som storcentre, hoteller og kontorejendomme hjælper vi vores kunder med at få økonomisk og miljømæssig bæredygtighed til at flugte.

LAGUR PRO kommer med 10 års garanti. Effekten af ét LAGUR PRO-anlæg monteret på hovedvandrøret rækker til alle lejligheder i en beboelsesejendom. Læs mere om LAGUR PRO her!

NEM AT INSTALLERE

LAGUR virker gennem en unik kombination af elektromagnetisme og stabiliserende frekvenser, som bevarer effekten gennem rør og installationer.

LAGUR er nem at installere for VVS-installatøren. Anlægget består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks.

Udover færre kalkaflejringer og nemmere rengøring oplever LAGUR-kunder færre servicetimer på varmtvandsbeholdere, varmevekslere og andre installationer, og ejendomme, der har problemer med vandtryk, mærker typisk væsentlige forbedringer få måneder efter installation af LAGUR, fordi der er mindre turbulens i rørene.

EN AMBITIØS MISSION

Den danske VVS-branche er en vigtig samarbejdspartner for LAGUR. Sammen giver vi forbrugerne en kemifri og mere bæredygtig vandbehandling, som fjerner kalkgener, uden at det går ud over vandkvaliteten.

Som forhandler af LAGUR skaber du merværdi for dine VVS-kunder med et meningsfuldt produkt, der både gør kundernes hverdag nemmere og tænker på klodens ve og vel?

LAGUR’s anlæg er udviklet og produceret i Danmark med ambitionen og at skabe så bæredygtig vandbehandling som muligt. LAGUR understøtter direkte fire af FN’s Verdensmål: Rent vand, Ansvarligt forbrug og produktion, Livet i havet og Klimaet.

Effekten af LAGUR’s anlæg testes og dokumenteres løbende af eksperter. LAGUR er et ambitiøst produkt og en ambitiøs virksomhed. Vi vil gerne hjælpe vores kunder af med deres kalkgener – men vi ønsker ikke, at behovet for komfort i hverdagen skal gå ud over vandkvaliteten og vores klode.

–  –  –  –  –

Online introduktion af lagur

BLIV FRI FOR KALKGENER I HJEMMET 
LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres. LAGUR Home leveres med 5 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.
 

Vil du høre mere? Har du spørgsmål? Så deltag i vores online introduktion af LAGUR

 • Onsdag den 28. februar kl. 10:00
 • Onsdag den 28. februar kl. 17:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 10:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 17:00
 • Mandag den 11. marts kl. 10:00
 • Mandag den 11. marts kl. 17:00
 • Fredag den 22. marts kl. 13:00
 • Fredag den 22. marts kl. 17:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 10:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 17:00
 • Skriv gerne i “Bemærkning” 2 tidspunkter der passer dig :-), så vender vi tilbage. 

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S