Med LAGUR® vil almindeligt kendte udfordringer ophøre

For den ansvarlige for drift og vedligeholdelse vil livet blive meget lettere med LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger, af flere årsager. Selve VVS-installationerne og hvad der er i direkte forbindelse med disse, vil blive skånet for kalkgener.

I denne henseende rimer LAGUR® på langt mindre slitage og dermed længere levetid for alt fastinstalleret i huset, der er i kontakt med vand.

Den drifts- og vedligeholdelsesansvarlige vil, med LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger, for eksempel opleve at skulle bruge langt mindre tid, på rensninger af varmtvandsbeholdere, udskiftninger af toiletter, rør og vandhaner og hvad der nu end måtte være af service.

Beboeren (for det meste lejeren) vil i langt mindre grad slide på cisterne, fliser og armaturer når denne gør rent. Det vil være som at have kalkfrit vand.

Varmelegeme uden LAGUR vandbehandling fyldt med kalkVarmelegeme med LAGUR vandbehandling uden kalk
Rør uden LAGUR vandbehandling fyldt med kalkRør med LAGUR vandbehandling uden kalk

Med LAGUR® vil almindeligt kendte udgifter formindskes

LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger vil især kunne mærkes på flyttelejligheder – når en beboer fraflytter og en ny tilflytter. Som supplerende til ovenstående afsnit, vil omkostningerne for renovering begrænses betragteligt.

Med LAGUR® får du løsningen på kalkgener – 100% kemifrit

Med LAGUR® ændres kalkindholdets struktur med elektriske frekvenser; dermed kan vandets kalk ikke aflejre sig. Du kan læse mere om, hvordan LAGUR® virker på siden Alternativ til blødgøringsanlæg.

Tilbagebetal LAGUR®

Tilbagebetalingstiden er typisk mindre end et år – en tilbagebetalingstid man ikke har råd til at afslå! Du kan beregne ejendommens besparelse via vores LAGUR® beregner.

Tekst på rør

HAR DU SPØRGSMÅL OM INSTALLATION?

SPØRG EN EKSPERT
det siger kunderne om lagur

Respekt

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Læs vores udvikling

Nysgerrig

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

Læs mere om LAGUR

Spørgsmål

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

GÅ TIL FAQ