LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

Almene boligforeninger

Med en kemifri vandbehandlingsløsning fra LAGUR® installereret på ejendommens hovedvandrør kan alle medlemmer af boligforeningen nyde godt af sundt drikkevand, der samtidig minimerer besværet med kalk, når der skal gøres rent.

I LAGUR  brænder vi for at tilbyde alle danskere kemifri og miljøvenlig vandbehandling, der både gør det nemmere at holde boligen fri for kalkgener og samtidig fastholder den gode, sunde, danske vandkvalitet.De fordele er der allerede mange lejere i almennyttige boligforeninger, der nyder godt af. Der er i dag installereret LAGUR-anlæg i mere end 100 danske almennyttige boligforeninger, og flere kommer til hele tiden.

NEMMERE DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Boligselskabernes tilbagemeldinger til os handler ofte om, at LAGUR® har gjort hverdagen nemmere for den ansvarlige for drift og vedligeholdelse.

Der er typisk færre kalkgener i VVS-installationerne, færre rørsprængninger, og vandet løber roligere i rørene, fordi LAGUR® modvirker de kalk-propper, der tidligere har givet turbulens.

Vi hører også, at driftsansvarlige efter installationen af LAGUR skal bruge langt mindre tid end før på rensning af varmtvandsbeholdere, udskiftning af toiletter, rør og vandhaner, og hvad der ellers måtte være af service.

Almene boligforeninger mærker også effekten af deres LAGUR-anlæg på flyttelejligheder i form af reducerede omkostninger til renovering, når en beboer fraflytter, og en ny skal flytte ind.

MINDRE SLID HOS LEJERNE

Inde hos lejerne sker der mindre slid på cisternen, og fliser og armaturer er nemmere at gøre rene – som om der er tale om kalkfrit vand.

Lejerne får en hverdag, hvor LAGUR gør det nemmere og billigere at gøre ordentligt rent med svanemærkede kemifri produkter, der ikke ætser fugerne, så disse ikke med tiden skal udskiftes eller have den helt store tur med skrappe kemikalier.

LAGUR er således den oplagte vandbehandlingsløsning til almennyttige boligforeninger, der tænker på miljøet og ikke vil lade beboernes helt forståelige ønske om komfort og nemmere rengøring i det daglige gå ud over planetens ve og vel.

VANDTÆT OG STOR RÆKKEVIDDE

Vandbehandlingsanlægget fra LAGUR bliver typisk installeret i kælderen under ejendommen. Hvis det drejer sig om en almennyttig boligafdeling med punkt- eller rækkehuse, kan LAGUR ofte monteres på hovedrøret i et fælleshus, en fælles varmecentral eller en brønd i området.

Uanset hvor LAGUR installeres, er effekten af LAGUR så stor, at samtlige lejligheder eller boliger er sikret vand uden kalkgener.

LAGUR er vandtæt, og hverken elektronik eller andre komponenter tager skade, hvis anlægget i kælderen eller brønden bliver oversvømmet.

DEN BÆREDYGTIGE LØSNING

LAGUR er bygget til at holde længe – meget længe. Den forventede levetid er omkring 30 år, og derfor giver vi også 10 års garanti på vores LAGUR PRO-modeller til almennyttige boligforeninger.

LAGUR’s bæredygtighed kommer også til udtryk i et minimalt strømforbrug. LAGUR består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks, som blot bruger ca. 1 kW svarende til ca. 2,50 kroner i døgnet.

I en almennyttig boligforening med 100 lejligheder og et samlet årligt vandforbrug på ca. 8.000 m3, bruger et LAGUR PRO-anlæg altså kun godt 350 kWh pr. år for at sikre alle beboere sundt, rent vand uden kalkgener, men stadig med den naturlige vandsammensætning.

Da LAGUR ikke bruger salt og ikke har noget følgeforbrug af vand, er der ingen spildevandsafgift, og det er helt rent, naturligt vand, der efter en tur gennem LAGUR ender i vores fælles kloakker og rensningsanlæg.

KORT TILBAGEBETALING – LANG EFFEKT

LAGUR kræver ikke vedligeholdelse, og der følger ingen bindende serviceaftale med. Tilbagebetalingstiden på et LAGUR-anlæg til almennyttige boligforeninger er typisk mindre end et år.

Til gengæld nyder miljøet og naturen godt af investeringen i LAGUR i hele det kemi- og vedligeholdelsesfrie anlægs levetid.

Online introduktion af lagur

BLIV FRI FOR KALKGENER I HJEMMET 
LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres. LAGUR Home leveres med 5 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.
 

Vil du høre mere? Har du spørgsmål? Så deltag i vores online introduktion af LAGUR

 • Onsdag den 28. februar kl. 10:00
 • Onsdag den 28. februar kl. 17:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 10:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 17:00
 • Mandag den 11. marts kl. 10:00
 • Mandag den 11. marts kl. 17:00
 • Fredag den 22. marts kl. 13:00
 • Fredag den 22. marts kl. 17:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 10:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 17:00
 • Skriv gerne i “Bemærkning” 2 tidspunkter der passer dig :-), så vender vi tilbage. 

LEJ LAGUR®

Rådgivere og arkitekter skal være opmærksom på, at når der lejes, opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – dermed fås en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til lejer.

Køb LAGUR®

Når du køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år (sjældent på over 2 år) – en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI) man ikke har råd til at afslå!

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S