fbpx

MED LAGUR® VIL ALMINDELIGT KENDTE UDFORDRINGER OPHØRE

For den ansvarlige for drift og vedligeholdelse vil livet blive meget lettere med LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger, af flere årsager. Selve VVS-installationerne og hvad der er i direkte forbindelse med disse, vil blive skånet for kalkgener.

I denne henseende rimer LAGUR® på langt mindre slitage og dermed længere levetid for alt fastinstalleret i huset, der er i kontakt med vand.

Den drifts- og vedligeholdelsesansvarlige vil, med LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger, for eksempel opleve at skulle bruge langt mindre tid, på rensninger af varmtvandsbeholdere, udskiftninger af toiletter, rør og vandhaner og hvad der nu end måtte være af service.

Beboeren (for det meste lejeren) vil i langt mindre grad slide på cisterne, fliser og armaturer når denne gør rent. Det vil være som at have kalkfrit vand.

Uden LAGUR Med LAGUR

MED LAGUR® VIL ALMINDELIGT KENDTE UDGIFTER FORMINDSKES

Uden LAGUR Med LAGUR

LAGUR® vandbehandling til almene boligforeninger vil især kunne mærkes på flyttelejligheder – når en beboer fraflytter og en ny tilflytter. Som supplerende til ovenstående afsnit, vil omkostningerne for renovering begrænses betragteligt.

MED LAGUR® FÅR DU LØSNINGEN PÅ KALKGENER – 100% KEMIFRIT

Med LAGUR® ændres kalkindholdets struktur med elektriske frekvenser; dermed kan vandets kalk ikke aflejre sig. Du kan læse mere om, hvordan LAGUR® virker på siden Alternativ til blødgøringsanlæg.

TILBAGEBETAL LAGUR®

Tilbagebetalingstiden er typisk mindre end et år – en tilbagebetalingstid man ikke har råd til at afslå! Du kan beregne ejendommens besparelse via vores LAGUR® beregner.

Når du lejer opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – foreningen får dermed en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til lejer.

Når du køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år (sjældent på over 2 år) – en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI) man ikke har råd til at afslå!

HAR DU SPØRGSMÅL OM INSTALLATION?

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen