Spred vores budskab om det naturlige vand uden kalkgener

LAGUR arbejder for, at alle får en nemmere hverdag uden kalkgener – med vand, der stadig er naturligt og sundt. Du kan hjælpe os videre på vores mission ved at forklare dine venner, hvorfor de skal vælge LAGUR. Her er nogle tips til, hvordan du kan starte en diskussion – og hvor du og dine venner kan læse mere.

Hvorfor ændre på vandkemien, når det ikke er nødvendigt?

LÆS MERE

Dit velsmagende vand fra hanen er sundt. Oftest især når det er hårdt!

LÆS MERE

LAGUR er både skabt for dig og planetens skyld

LÆS MERE

LAGUR giver dig en nemmere og grønnere hverdag

LÆS MERE

Hvorfor ændre på vandkemien, når det ikke er nødvendigt?

Hvis du ønsker at slippe for kalkgener i det daglige, er det slet ikke nødvendigt at fjerne kalk fra vandet ved at blødgøre det og derved øge dets indhold af salt. Det er nok at ændre kalkens struktur. LAGUR omdanner kalkkornene fra skarpe krystaller, der hæfter nemt, til runde granulater, der ikke aflejrer sig og er nemme at tørre væk, når de tørrer og lægger sig som støv. Du beholder dit sunde og naturlige vand, men slipper for kalkgener.

LÆS MERE

Dit velsmagende vand fra hanen er sundt. Oftest især når det er hårdt!

Det vand, vi får ind i husene i Danmark, er sundt og smager godt. Kalk er sundt – især for dine tænder – og så er det en markør for, at vandet har tiltrukket andre sunde mineraler på sin vej gennem jordlagene. Børn i Vestdanmark, der generelt har mindre hårdt vand, har statistisk set flere huller i tænderne end børn i Østdanmark, der har hårdere vand, og vand blødgjort af et konventionelt blødgøringsanlæg har et forøget indhold af salt, som vi allerede indtager for meget af ifølge de officielle sundhedsanbefalinger.

LÆS MERE

LAGUR er både skabt for din og planetens skyld

Ved at vælge LAGUR bidrager du til den grønne omstilling. LAGUR fremmer en bedre CO2-balance og indfrielsen af FN’s Verdensmål – lokalt og globalt. LAGUR sparer Jorden og miljøet for udvinding og distribution af salt til de konventionelle blødgøringsanlæg.  LAGUR kræver meget lidt strøm og udleder ikke spildevand med kemikalierester, og når det gælder FN’s Verdensmål, understøtter LAGUR både Rent vand og sanitet (nr. 6), Ansvarlig forbrug og produktion (nr. 12) og Livet i havet (nr. 14).

LÆS MERE

LAGUR giver dig en nemmere og grønnere hverdag

Et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR er vedligeholdelsesfrit og skabt til en forventet levetid på op mod 30 år. Imens kan du nyde en hverdag med hårde hvidevarer, der lever længere, og en rengøring, der er blevet meget nemmere – uden at du skal ty til skrappe rengøringsmidler. Med et LAGUR-anlæg koblet på din hovedvandåre kan du til glæde for miljøet nøjes med svanemærkede rengøringsmidler.

LÆS MERE

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S