LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

LAGUR indfører take-back ordning

Vi skal bekæmpe den voksende mængde elektronikaffald i verden. Derfor tager LAGUR alt vores udtjente udstyr tilbage – uden beregning for dig.

Kasseret elektronik er en stor udfordring for verden. Hvis vi vil gøre vores klode mere bæredygtig, skal vi blive bedre til at håndtere vores elektronikaffald.

Alene i 2019 endte 54 millioner tons elektronik som affald globalt. FN estimerer, at dette tal allerede i 2030 vil være vokset til 74 millioner tons. Dermed er elektronikaffald en af verdens hurtigst voksende affaldsstrømme.

Det er en udfordring på mange niveauer at håndtere de kæmpemæssige mængder kasseret elektronik, men vi kan alle gøre noget.

UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG

I LAGUR mener vi, at elektronik skal gøre gavn længst muligt og ikke smides ud i utide. Derfor tager vi alt vores udstyr tilbage!

Du kan derfor altid kontakte os og rekvirere en returmærkat, så du kan returnere vores udstyr uden omkostninger.

Det gælder i enhver situation – uanset om vores anlæg ikke har levet op til dine forventninger eller bare har udtjent sit mål og skal udskiftes efter at have givet dig en hverdag uden kalkgener gennem en årrække.

VI GENBRUGER KOMONENTER I PERFEKT STAND

Vi ved, hvordan vi skal håndtere elektronikaffald og sørger for at splitte det op i de rette affaldsfraktioner, så elektronikaffaldet belaster kloden mindst muligt.

Men meget af det genbruger vi, for i LAGUR er vi optaget af at sikre en så høj genanvendelsesgrad af vores udstyr som overhovedet muligt.

Vi går alt vores brugte udstyr igennem og giver det om muligt nyt liv i andre produkter ved at genbruge komponenter i perfekt stand.

Helt overordnet har vi en ambition om at forlænge levetiden på vores produkter til det dobbelte af i dag.

NYT REFURBISH-KONCEPT TIL ERHVERVSKUNDER

Vores anlæg, som blev lanceret i 2014, er i forvejen bygget til at holde længe, og vores PRO-anlæg til virksomheder og boligforeninger kommer i dag med 10 års garanti.

Med vores nye koncept, LAGUR Refurbish, til vores erhvervskunder – dvs. boligforeninger og virksomheder – tilbyder vi dem, at de kan få opfrisket deres eksisterende PRO-anlæg, når det nærmer sig 10 år.

Vi servicerer anlægget og erstatter kun de dele, der trænger til at blive at skiftet ud, og så får de en ny 10-årig garanti svarende til den garanti, vi i dag giver på nye anlæg.

Prisen for LAGUR Refurbish til erhvervskunder udgør 30 procent af prisen for et helt nyt anlæg.

Vi arbejder på at tilbyde lignende løsninger til vores privatkunder, som i dag får 5 års garanti på deres nye anlæg.

VI SKAL REDUCERE ELEKTRONIKAFFALDET

Den voksende mængde af elektronikaffald i verden – dvs. alle kasserede produkter, der kræver strøm eller batteri – er en af de store udfordringer i vores grønne omstilling.

Jo bedre, vi bliver til at forlænge levetiden på vores elektronik, jo bedre er det for miljøet og klimaet.

Derfor er det naturligt for os at tage alt vores udstyr tilbage – uanset om du er HOME- eller PRO-kunde.

–  –  –  –  –

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S