LAGUR vandbehandling der virker som et kalkfrit hjem med sundt drikkevand

Hoteller og Restauranter

LAGUR® hjælper hoteller og restauranter af med kalkgener og gør den hyppige, vigtige rengøring nemmere, så gæsten ikke får generet sin oplevelse af kalkaflejringer rundt omkring.

Få steder bliver der gjort hyppigere og mere grundigt rent end på hoteller og i restauranter, og rækken af danske hoteller og restauranter, der har fået installeret et LAGUR-anlæg bliver længere og længere.

Samtidig udgør ikke mindst hoteller ofte meget store investeringer, der skal plejes, og det øger en ejendoms værdi, når den er energioptimeret og er indrettet med løsninger, der både tager hensyn til miljøet og måske samtidig letter hverdagen for brugerne og ejeren med ansvar for vedligeholdelse af VVS-installationerne.

Et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR hjælper til med begge dele.

KALK SLIDER PÅ MASKINER OG INSTALLATIONER

Som ejer af en erhvervsejendom som et hotel, du skal vedligeholde, er det uundgåeligt, at du med tiden bliver udfordret af kalk i vandet.

Typisk skal cisternerne renses oftere, armaturerne bliver matte, vandet bliver ikke længere lige så varmt, og i de skjulte installationer som vandtanke og rør hober kalken sig op, så større reparationer pludselig er nødvendige.

Dertil kommer slitagen på maskiner og specialudstyr – særligt i køkkenet hos restauranter og på hoteller.

EN KOMPLEKS BYGNING

I dag skal investeringer både rumme et fornuftigt økonomisk potentiale og være ansvarlige i forhold til forbruget af menneskelige og naturlige ressourcer.

Det viser sig for eksempel på markedet for erhvervsejendomme som hoteller, hvor ejere og investorer i stigende grad lægger vægt på bygningers energiudnyttelse, når de investerer eller renoverer.

Et hotel kan udgøre en kompleks bygningsmasse, men når LAGUR er installeret centralt på hovedvandrøret, dækker det samtlige vandinstallationer og det totale vandforbrug i både køkkener og på værelser.

Og modsat konventionelle blødgøringsanlæg producerer LAGUR ikke spildevand.

NEMMERE OG BILLIGERE RENGØRING

Fordi rengøringsstandarden har vital betydning for hoteller og restauranter, er det ofte kundens rengøringschef, der vurderer anlæggets effekt og konstaterer, at LAGUR-anlægget gør rengøringen nemmere.

Uden brug af kemi nedbryder LAGUR kalkens evne til at aflejre sig. LAGUR fjerner kalkgenerne ved at omdanne kalkens struktur fra skarpe krystaller til runde granulater, der i minimal grad hæfter i installationer, filtre, maskiner og på flader. Det reducerer behovet for skrappe rengøringsmidler og sparer mange personaletimer.

Styreboksen i LAGUR PRO-anlægget til hoteller og restauranter bruger kun ca. 1 kW, svarende til 2,5 kr. i døgnet, og anlægget leveres med 10 års garanti.

KRÆVER IKKE DAGLIG VEDLIGEHOLDELSE

LAGUR virker uden kemi, og der er intet arbejde forbundet med anlægget i det daglige, idet LAGUR ikke kræver rensning eller påfyldning af salt og kemiske blødgørere.

Gæsterne mærker ikke på vandet, at hotellet eller restauranten har et vandbehandlingsanlæg, men de lægger forhåbentlig mærke til, at der ikke er kalkgener, og at vandet fra hanen smager akkurat så frisk og rent, som det skal.

UNDERSTØTTER FN’S VERDENSMÅL

Mange hoteller og restauranter arbejder i dag seriøst med bæredygtighed, og ved at vælge et vandbehandlingsanlæg fra LAGUR understøtter de direkte tre af FN’s Verdensmål for bæredygtighed: Rent vand og sanitet (verdensmål 6), Ansvarlig forbrug og produktion (12) og Livet i havene (14).

Rent vand er ingen selvfølge, og når de vælger LAGUR, bidrager hoteller og restauranter til, at det sunde danske postevand bevarer sin status og kvalitet som et nemt tilgængeligt levnedsmiddel i topklasse til gavn for alles sundhed.

Det er derfor, at LAGUR’s vandbehandlingsanlæg hverken ændrer på vandets kemi, vandets smag og vandets indhold af kalk og mineraler. LAGUR er derfor som skabt til hotellers arbejde med wellness-tilbud og restauranters fokus på ægte, naturlige råvarer.

HAR DU SPØRGSMÅL til LAGUR?

Hvad er gevinsten og hvad kan I spare på netop jeres hotel?

ONLIne introduktion af Lagur

BLIV FRI FOR KALKGENER I HJEMMET 
LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres. LAGUR Home leveres med 5 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.
 

Vil du høre mere? Har du spørgsmål? Så deltag i vores online introduktion af LAGUR

 • Onsdag den 28. februar kl. 10:00
 • Onsdag den 28. februar kl. 17:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 10:00
 • Onsdag den 6. marts kl. 17:00
 • Mandag den 11. marts kl. 10:00
 • Mandag den 11. marts kl. 17:00
 • Fredag den 22. marts kl. 13:00
 • Fredag den 22. marts kl. 17:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 10:00
 • Tirsdag den 26. marts kl. 17:00
 • Skriv gerne i “Bemærkning” 2 tidspunkter der passer dig :-), så vender vi tilbage. 

LEJ LAGUR®

Rådgivere og arkitekter skal være opmærksom på, at når der lejes, opnås der typisk en årlig besparelse mellem 25% og 50% – dermed fås en gevinst på investeringen, der træder i kraft med det samme. Denne attraktive lejemodel er månedsbaseret og altid med 30 dages opsigelsesfrist. Efter 5 år ophører lejeaftalen automatisk og ejendomsretten på anlægget overgår til lejer.

Køb LAGUR®

Når du køber er tilbagebetalingstiden typisk mindre end 1 år (sjældent på over 2 år) – en attraktiv tilbagebetalingstid (ROI) man ikke har råd til at afslå!

Respekt for vandet

Med LAGUR vandbehandlingsanlæg ændrer vi ikke vandkemien, vandets smag eller kalkindhold og mineraler. For både din og planetens skyld

Er du Nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan LAGUR virker? Så læs mere om det under ‘Sådan virker LAGUR’

har du spørgsmål?

Er du i tivivl om noget? Du kan hurtigt og nemt finde svar på de mest stillede spørgsmål under vores FAQ

FØLG udviklingen
DANSK MONTAGE A/S